Termeni si conditii

Termeni si Conditii

CursBnrAzi.ro , denumit in continuare "Site", este o colectie de instrumente financiare pentru folosul public. CursBnrAzi.ro este proprietatea PMO Expert Advisor SRL (CUI: RO30295868), denumit in continuare "Proprietar". Folosirea siteului de persoane sau entitati, fizice sau juridice presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor descrise mai jos. Termenii si conditiile de folosire a Site-ului pot fi modificate de Proprietar in orice fel si in orice moment fara a anunta in prealabil acest lucru. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

PMO Expert Advisor SRL pune la dispozitie informatiile din web site-ul CursBnrAzi.ro in scop informativ general, si nu garanteaza exactitatea lor, insa, va incerca pe cat posibil ca toate informatiile publicate sa fie exacte. In cazurile in care semnalati erori, va rugam sa ne anuntati pentru a le putea remedia cat mai repede posibil.

Curs Valutar

Arhiva de cursuri valutare folosita pe CursBnrAzi.ro este preluata de pe siteul Bancii Nationale a Romaniei ( www.bnr.ro ).

CursBnrAzi.ro foloseste in conversii cursul valutar al Bancii Nationale a Romaniei valabil in ziua respectiva. Cursul BNR este stabilit de catre Banca Nationala a Romaniei si anuntat in fiecare zi bancara (de Luni pana Vineri), in jurul orei 14:00. Acest curs este valabil incepand cu ora 00:00 a zilei lucratoare urmatoare. In cazul zilelor de weekend, sarbatorilor legale precum si a primei zile lucratoare de dupa acestea, conform procedurii BNR, se pastreaza cursul anuntat in ultima zi lucratoare anterioara.

 

Informatiile despre cursurile valutare afisate de bancile comerciale sunt preluate de PMO Expert Advisor SRL in fiecare dimineata de pe siteurile respectivelor banci, direct sau prin folosirea unor aplicatii informatice, widgeturi, cu acces gratuit. PMO Expert Advisor SRL actualizeaza aceste rate de schimb o singura data pe zi fiind posibil ca bancile sa opereze mai mult de o actualizare in cursul aceleiasi zile. Pentru a avea o siguranta in plus este indicat sa vizitati site-ul bancii respective (link-ul sursei il gasiti in numele bancii la sectiunea Lista Banci ).

Drepturi asupra materialelor si informatiilor accesibile prin intermediul Site-ului

Continutul si elementele grafice prezente pe site, inclusiv continutul in format text, acolo unde nu se specifica expres un alt proprietar, sursele elementelor tehnice care compun siteul, instrumentele de calcul prezentate alcatuiesc Continutul Site-ului si sunt proprietatea exclusiva a PMO Expert Advisor SRL. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se gaseste sau felul de continut, poate fi folosit exclusiv in scopuri personale.

Reproducerea, transformarea sau utilizarea acestora de catre terte persoane in orice alt scop decat cel personal de face numai cu acordul scris si prealabil al PMO Expert Advisor SRL. Reproducerea, transformarea sau utilizarea continutului Site-ului fara acord scris si prealabil din partea PMO Expert Advisor SRL constituie o violare a proprietatii si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa.

Prelucrarea de date cu caracter personal

Conform cu legile aplicabile in vigoare, PMO Expert Advisor SRL va folosi datele personale oferite de utilizatorii CursBnrAzi.ro in conditii de siguranta si numai in scopul pentru care acestea au fost oferite de catre utilizatori. Utilizatorii oferta date personale (adresa de e-mail) in momentul inscrierii la serviciul de alerta pe mail pe care il oferta Site-ul. Utilizatorii pot in orice moment sa renunte la serviciul respectiv, aceasta actiune aducand dupa sine stergerea datelor personale din baza de date a Site-ului.

Clauze de neraspundere

Actualizarea zilnica se face din surse oficiale (site-ul BNR, ziare, anunturi ale BNR, alte surse, etc.). PMO Expert Advisor SRL nu raspunde pentru eventualele erori de introducere si/sau publicare din diversele surse.

PMO Expert Advisor SRL nu isi asuma raspunderea si nu garanteaza pentru continutul de pe Site, continutul oferit prin partenerii site-ului sau continutul oferit de Utilizatori.

PMO Expert Advisor SRL face eforturi pentru a asigura acuratetea si valabilitatea si, de asemenea, pentru a remedia in cel mai scurt timp eventualele erori sau omisiuni care ar putea apare.

PMO Expert Advisor SRL nu este responabila pentru omisiuni, neadvertente sau erori in continutul oferit de Utilizatorii Site-ului.

PMO Expert Advisor SRL nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana /entitate, fizica sau juridica, pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea Site-ului sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

PMO Expert Advisor SRL isi declina raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze PMO Expert Advisor SRL in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Serviciului si/sau a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de PMO Expert Advisor SRL ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor termeni si conditii.

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

PMO Expert Advisor isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

Convertor rapid
foloseste cursul din data de 28/03/2023
Afiseaza separator mii in rezultate ( , )
Afiseaza patru zecimale in rezultat